Garantie produse

CONDITII DE GARANTIE

 

La solicitarea de reparatii in garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte certificatul de garantie impreuna cu chitanta aferenta costurilor de instalare.

Cumparatorul are obligatia respectarii instructiunilor de utilizare.

Garantia acopera reparatii si/sau inlocuiri ale pieselor si subansamblelor care prezinta defectiuni de fabricatie.

Timpul de garantie se prelungeste cu timpul cuprins intre data reclamatiei si data repunerii in fuctiune.

Montajul se va efectua numai in unitati autorizate.

 

PIERDEREA GARANTIEI

 

Neprezentarea la solicitarea reparatiei a certificatului de garantie si factura de cumparare a produsului, impreuna cu chitanta aferenta costurilor de instalare.

Nerespectarea conditiilor de instalare si utilizare, asa cum sunt descrise in instructiunile de utilizare ce insotesc produsul, precum si utilizarea acestuia in alt regim sau scop decat cele pentru care a fost realizat.

Desigilarea, modificarea sau reparatiile efectuate de persoane neautorizate.

Avarii mecanice (loviri,spargeri,indoituri) sau fizico-chimice (expunere la surse de caldura, medii umede sau corozive).

Defectiuni din vina utilizatorului.

Defecte neconstatate la cumparare (butoane sau mufe lipsa, fisuri, sigilii desfacute, etc.).

 

RETURNAREA PRODUSELOR IN GARANTIE


Consumatorul ( persoana fizica ) are dreptul sa returneze produsele conform prevederilor prezentei legi in vigoare, tot acesta urmand sa suporte toate costurile directe legate de returnarea produselor.


GEPARO CARS SRL isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produselor, daca nu se prezinta in starea initiala in care a fost trimis ( ex: produs in stare perfecta de functionare, ambalaj original cu toate accesoriile, documente insotitoare ), fara sa fi suferit deteriorari datorate unei folosiri necorespunzatoare ( ex: lovituri, zgarieturi, ciobiri, etc. )!

Atentie: Legea se referă la aceste drepturi exclusiv pentru contractele încheiate la distanţă sau pentru contractele încheiate în afara spaţiilor comerciale, dreptul de retur nu se mai aplica in cazul in care clientul a achizitionat produsele direct de la unul din magazinele noastre!

Returnarea produselor in garantie se face prin orice firma de curierat rapid, orice alta modalitate de returnare fiind refuzata de catre Sc Geparo Cars Srl.

Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului.

Adresa de returnare a produselor aflate in garantie - Str. Atmosferei 1B Sector 6 Bucuresti  (Service Lipi 2110)